Terstal Interieurarchitectuur ontwerpt en begeleidt de verbouwing en inrichting van huizen, kantoren en bedrijven. Persoonlijk contact, goede service en mooie producten komen daarbij op de eerste plaats. Wij werken met een vast klein team en met gerenommeerde partijen die extra waarde toevoegen aan onze activiteiten. Samen zorgen wij voor het beste resultaat. Op maat, bijzonder en met maximale aandacht voor de opdrachtgever.


Annemiek Terstal
“Plannen maken voor verbouwing en inrichting, kijken, schetsen, uitwerken, dat vind ik het leukste wat er is. En natuurlijk de uitvoering ervan, in samenspraak met de opdrachtgever.”

Annemiek Terstal, interieurarchitect

Annemiek ontwerpt interieurs voor wonen en werken, meubels op maat en verlichtingsplannen. En ze begeleidt de uitvoering van (ver)bouwprojecten, van bouwaanvraag tot afwerking. “Ik werkte al bij mijn vader in de winkel toen ik nog op school zat. De liefde voor het vak, voor mooie meubelen en goed ontwerp, heb ik van hem.” Annemiek studeerde Interieurontwerp aan de Gerrit Rietveld Academie en Kunstgeschiedenis aan de UvA. Ook volgde ze de module Risicoanalyse Projectonwikkeling aan de Amsterdam School of Real Estate (UvA). Annemiek is sinds 1989 zelfstandig interieurarchitect en lid van de BNI.


“Ik adviseer graag over mooie interieurproducten. Objectief en onafhankelijk van producenten en merken.”

Paul Hissink, interieuradviseur

Paul adviseert over woninginrichting: meubelen, gordijnen, verlichting en vloerbedekking. Hij nam in 1998 interieurwinkel Terstal Interieurs over van zijn schoonvader Hans Terstal. Paul is een autoriteit op het gebied van interieur en design, en heeft een uitgebreid netwerk in de interieurwereld. Hij werkt met gespecialiseerde meubelwinkels en leveranciers van keukens, badkamers, tegels en parket. Deze bezoekt hij graag met zijn klanten om samen de mooiste producten uit te zoeken.