t

Interieurontwerp en woninginrichting

Terstal Interieurarchitectuur is hét adres voor interieurontwerp en woninginrichting in Kennemerland. Interieurarchitect Annemiek Terstal en interieuradviseur Paul Hissink realiseren de beste oplossing voor ieder interieur- en verbouwingsvraagstuk. Op maat, altijd bijzonder en met maximale aandacht voor de opdrachtgever.

Annemiek Terstal, interieurarchitect

Annemiek ontwerpt vernieuwende interieurs voor wonen, werken of een combinatie daarvan. Ze maakt meubels op maat en begeleidt de uitvoering van (ver)bouwprojecten, van bouwaanvraag tot afwerking.
Annemiek is sinds 1989 zelfstandig interieurarchitect. “Ik werkte al bij mijn vader in de winkel, toen ik nog op school zat. De liefde voor het vak, voor mooie meubelen en een goed ontwerp, heb ik van hem.” Annemiek studeerde Interieurontwerp aan de Gerrit Rietveld Academie en Kunstgeschiedenis aan de UvA. Ze is lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (BNI).


Annemiek Terstal

Plannen maken voor verbouwing en inrichting, kijken, schetsen, uitwerken, dat vind ik het leukste wat er is. En natuurlijk de uitvoering ervan, in samenspraak met de opdrachtgever.

Paul Hissink, interieuradviseur

Paul adviseert over woninginrichting: meubelen, gordijnen, verlichting en vloerbedekking. In 1998 nam hij de winkel Terstal Interieurs over van zijn schoonvader Hans Terstal. Inmiddels is Paul een autoriteit op het gebied van interieur en design, en heeft hij een groot netwerk in de interieurwereld. Hij werkt samen met gespecialiseerde meubelwinkels en leveranciers van keukens, badkamers, tegels en parket. Deze bezoekt hij graag met zijn klanten om samen de mooiste producten uit te zoeken. Ook daar maakt Terstal Interieurarchitectuur het verschil tussen ‘wonen uit de catalogus’ en ‘wonen op maat’.


Ik adviseer graag over mooie interieurproducten. Objectief en onafhankelijk van producenten en merken.